NF Release

Behöver du leasa en bil med kort varsel och kanske inte för 36 månader? Då kan en begagnad bil vara alternativet för dig.

NF Release

Låt oss presentera en ny sorts leasing, med begagnade bilar, noga utvalda och i toppskick. NF Release är leasingformen för både företaget och privatpersonen, när ett ägande inte är aktuellt, hyrbilen för kortsiktig eller när ett år känns mer lagom att tänka i än treårscykler.

Några av fördelarna med NF Release:

  • Ingen kontantinsats
  • Inga uppläggningsavgifter
  • Fast ränta
  • Omgående leverans
  • Fri uppsägning efter 12 månader
  • Du slipper tänka på andrahandsvärdet, vi tar restvärdesrisken

 

Tillgängliga bilar

Välj om du vill ta hand om allt själv eller hellre gör ditt bilinnehav enkelt

NF Release finns tillgängligt i två leasingformer, beroende på hur mycket du vill ta hand om själv. I grundutförandet NF Release Basic ingår endast bilen. Du som förare är själv ansvarig för att hålla den helförsäkrad under hela kontraktsperioden, köpa vinterdäck, se till att serviceintervall följs och genomförs på auktoriserad märkesverkstad.

För 795 kronor per månad (inklusive moms) kan du uppgradera till NF Release Plus och göra ditt bilinnehav riktigt enkelt. Då ingår förutom leasingavgiften även försäkring, sommar- och vinterdäck, däckskifte, besiktning och service (av normalt slitage). Du får alla bilrelaterade kostnader samlade på en faktura och på så sätt en enkel administration för bilen eller bilarna.

I båda leasingpaketen ingår vår Customer Care samt för företagskunder även vår kundportal My NF Fleet där du t.ex. kan se avtalsrelaterad information, rapportera körjournal, boka service eller rapportera skada m.m. Fordonsskatt, trängselskatt och parkeringsböter ingår inte i något av leasingpaketen utan bekostas alltid av dig som kund.

 

Frågor och svar