Leasingpaket

Det är viktigt att välja rätt leasingmodell för att få förväntat resultat. Vi har rätt modell för er.

Vi erbjuder tre färdigpaketerade leasinglösningar som du matchar mot era behov. Du kan exempelvis välja en lösning för elbilen, en annan för servicebilen och en tredje för den resande säljaren.

Fördelen med att leasa en bil är att du slipper binda kapital och kan lyfta halva momsen på leasinghyran. Leasingen kan sedan kompletteras med de administrativa tjänster ni behöver som exempelvis drivmedelskort, körjournalshantering eller biltrading.

 1. Billeasing Enkel

  innebär att företaget leasar en bil där företaget står för löpande kostnader som drivmedel, service, underhållsreparationer, försäkring och däck. Bilen registreras på ert företag och det är ni som ansvarar för framtida försäljningsvärde.

  Billeasing Enkel är en finansiell leasing som administreras av Nordea Finans

  Gå vidare med Billeasing Enkel

   

 2. Billeasing Extra

  innebär att företaget leasar en bil och betalar en fast månadskostnad och vid leasingperiodens slut återlämnas bilen.
  I hyran ingår ett fast driftavtal som inkluderar service, underhållsreparationer, sommar- och vinterdäck för perioden. Det går även att komplettera denna tjänst med drivmedelskort, hantering av trängselskatter, körjournaler m.m.

  Billeasing Extra  är en operationell leasing som administreras av NF Fleet.

  Gå vidare med Billeasing Extra

 3. Billeasing Grön

  är för dig och ditt företag som väljer att sätta miljö och hållbarhet i extra fokus i samband med finansiering av en elbil. En grön billeasing är ett klimatsmart val av en Billeasing Enkel-produkt som endast kan väljas i samband med inköp av en bil med 100%-ig eldrift. Den här produkten ger dig en rabatterad hyra.

  Billeasing Grön är en finansiell leasing som administreras av Nordea Finans.

  Gå vidare med Billeasing Grön

  Läs mer om Grön billeasing på nordeafinans.se