Komplett laddlösning

I samarbete med ChargePoint kan vi erbjuda en komplett och lättadministrerad laddlösning för hemmet, arbetsplatsen och längs vägen.

Vi kan i samarbete med ChargePoint erbjuda en komplett laddlösning för eldrivna tjänstebilar som förutom tillgång till laddning hemma, på arbetsplatsen och längs vägen ger ditt bolag och förarna ett enkelt och sömlöst system med full kontroll över laddningen oavsett var föraren laddar.

Som en del i vår vilja och åtagande att vara med och forma framtidens hållbara mobilitet har ett samarbete inletts med ChargePoint, världsledande inom laddnätverk, för att erbjuda hemmaladdning, kontorsladdning och publik laddning, separat eller i kombination. Med syftet att förenkla förarens laddvardag och företagets administration.

I hemma- och kontorslösningen installeras smarta laddboxar med digitala system som möjliggör en enkel administration och tydlig överblick. I laddlösningen på arbetsplatsen ingår också ett intuitivt administrationsverktyg och ett sofistikerat kösystem som kommunicerar till och mellan förare för att optimera användningen av laddboxarna. Via ChargePoints app får användaren dessutom tillgång till både egna och andra partners laddstationer i landet och mer än 115 000 laddpunkter i Europa.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på 08-501 122 66 eller bilportal.se@nffleet.com.

Hemmaladdning 

Tillsammans med ChargePoint kan vi erbjuda dig en komplett laddlösning, där både förare och administratör får full kontroll över era elbilars laddkostnader med minimal administration.

Säker installation

Installation av laddboxen görs direkt i din elcentral av en behörig elinstallatör. I standardinstallationen ingår upp till 10 meters kabeldragning mellan elcentralen och laddboxens placering samt håltagning för väggmontering.

ChargePoints app & nätverk av laddstationer

Direkt från ditt konto i ChargePoints app, uppkopplad till din laddbox, kan du:

  • Schemalägga din laddning
  • Få översikt över din laddhistorik
  • Få tillgång till hela ChargePoints nätverk av totalt 90 000 laddstationer
    i Europa och betala din laddning genom telefonen

Enkel administration med direktutbetalning

Förare med förmån av delat eller fritt drivmedel återbetalas för sin förbrukade el direkt från ChargePoint. NF Fleet fakturerar sedan i sin tur arbetsgivaren och drivmedlet fördelas sedan baserat på den körjournal som föraren rapporterar in varje månad.

Support dygnet runt

ChargePoint erbjuder en kundtjänst tillgänglig dygnet runt, alla dagar i veckan. Kundtjänsten kan problemsöka, uppdatera och reparera både publika och privata laddstationer på distans, och även hjälpa till om det skulle uppstå problem i din app eller i ditt konto.

 

 

Grön billeasing

Vill du göra elbilsinnehavet ännu mer förmånligt? Med en ren elbil kan du dessutom få rabatterad hyra.

Läs mer här