Komplett laddlösning

I samarbete med OKQ8 och ChargePoint kan vi erbjuda en komplett och lättadministrerad laddlösning för hemmet, arbetsplatsen och längs vägen.

Som en del i vår vilja och åtagande att vara med och forma framtidens hållbara mobilitet erbjuder vi en komplett laddlösning för laddbara tjänstebilar. Vi kan i samarbete med OKQ8 och ChargePoint erbjuda en komplett laddlösning för eldrivna tjänstebilar som förutom tillgång till laddning hemma, på arbetsplatsen och längs vägen ger ditt bolag och förarna ett enkelt och sömlöst system med full kontroll över laddningen oavsett var föraren laddar.

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på 08-501 122 66 eller bilportal.se@nffleet.com.

Samarbetspartners

Idag samarbetar vi med OKQ8 och ChargePoint som båda möjliggör en skalbar setup med laddning och laddboxar, oavsett vilken drivmedelsmodell* ni applicerar på köpt drivmedel.

OKQ8

Med OKQ8 använder du samma företagskort för alla drivmedel. Tankning, laddning samt alla transaktioner samlas upp på företagskortet som sedan faktureras till NF. Har du deras företagskort idag behöver du inte byta till annat eller få ett nytt kort för att koppla på NF Electric.

Med OKQ8 kan du:

  • Ladda hemma eller på arbetsplatsen. OKQ8 erbjuder en bredd av olika laddboxar att välja mellan, inklusive installation om så önskas.
  • Ladda längs vägen. Ett omfattande laddnätverk, i samarbete med bl.a. EON och Ionity, som växer kontinuerligt med publika normalladdare och snabbladdare (>150 kW).

I deras app kan du bl.a. se närmaste laddstation samt dess status, filtrera på laddning, fjärrstyra och hantera laddåtkomst. Allt med syftet att förenkla förarens laddvardag och företagets administration.

ChargePoint

ChargePoint är världsledande inom laddnätverk och kan med NF Electric erbjuda nedan laddlösningar, separat eller i kombination.:

  • Hemmaladdning, med deras smarta laddboxar med digitala system som möjliggör enkel administration och tydlig överblick.
  • Kontorsladdning, med smarta laddboxar med intuitivt adminverktyg och sofistikerat kösystem som till och mellan förare för att optimera användningen av laddboxarna.
  • Publik laddning. Via ChargePoints app får användaren dessutom tillgång till både egna och andra partners laddstationer i landet och mer än 115 000 laddpunkter i Europa.

Förare med förmån av delat eller fritt drivmedel återbetalas för sin förbrukade el direkt från ChargePoint. NF Fleet fakturerar sedan i sin tur arbetsgivaren och drivmedlet fördelas sedan baserat på den körjournal som föraren rapporterar in varje månad.

 

*Drivmedelsmodeller

Grön billeasing

Vill du göra elbilsinnehavet ännu mer förmånligt? Med en ren elbil kan du dessutom få rabatterad hyra.

Läs mer här